Zoekmachine optimalisatie levert meer klanten op

Dit kan niet waar zijn

Meer dan 50%  besteedt geen aandacht aan SEO(zoekmachine optimalisatie),

terwijl 75% wel het belang ziet van een goede positie bij Google.

Hier schrikken wij natuurlijk enorm van,het is wel degelijk belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden.

Waarom SEO?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een techniek die bedrijven in staat stelt de vindbaarheid van hun website te verbeteren.

In de afgelopen jaren is het belang daarvan alleen maar toegenomen.

een hoge positie in de zoekmachines draagt bij aan het succes van uw bedrijf.

Een op de vier ondernemers heeft geen kennis of geld voor SEO
De redenen waarom er geen aandacht wordt besteed aan SEO zijn uiteenlopend. 29% van de respondenten geeft aan geen kennis te hebben van SEO en meer dan 26% geeft aan dat de inzet hiervan te veel geld kost. Daarnaast geeft het overige percentage aan dat hun bedrijf het niet nodig heeft.

‘20% klanten via Google’
Van alle respondenten geeft ruim 13% aan geen idee te hebben of hun klanten via de zoekmachine resultaten in aanraking zijn gekomen met hun bedrijf. Daartegenover staat een percentage van bijna 43% van bedrijven, die aangeven tot 10% van hun klanten via Google binnen te halen. Ruim 17% van de bedrijven haalt zelfs tot 20% van de klanten binnen via Google.

Het gebruik van SEO  is gunstig voor de naamsbekendheid van een bedrijf en is het van  belang van een goede positie nogmaals heel belangrijk. Meer dan 50% van de bedrijven verwacht dan ook dat de online concurrentie de komende vijf jaar toeneemt.

Hulp nodig bij SEO of gewoon een keertje sparren?

vul dan het contact formulier in.