Of het nu gaat verwelkomen een nieuwe baby, het vieren van het winnende schot in overwerk, of het ontdekken van de beste taco staan steeds willen we allemaal deze momenten met vrienden en familie het moment dat ze gebeuren delen. De meeste van de tijd, betekent dit dat het oppakken van onze telefoons en verzenden van een bericht of een gesprek te beginnen. Vandaag gaan we het delen van een voorvertoning van twee nieuwe apps die een frisse kijk op hoe mensen in contact te nemen.

Allo, een slimme messaging-app
Allo is een slimme messaging app die je gesprekken gemakkelijker en expressief maakt. Het is op basis van uw telefoonnummer, zodat u in contact kunt krijgen met iemand in uw telefoonboek. En met diep geïntegreerd machine learning, Allo heeft slimme functies om uw gesprekken te laten stromen en helpen dingen gedaan te krijgen.

Emojis, stickers, Ink, and our Whisper Shout feature in Allo

Allo heeft Smart Antwoord ingebouwde (vergelijkbaar met Postvak IN), zodat je kunt reageren op berichten zonder het typen van een enkel woord. Smart Antwoord leert na verloop van tijd en zal suggesties die in uw stijl te tonen. Zo zal het leren of u meer van een “haha” versus “lol” soort persoon bent. Hoe meer je Allo gebruik maken van de meer “u” de suggesties zullen worden. Smart Reageer werkt ook met foto’s, het verstrekken van intelligente suggesties met betrekking tot de inhoud van de foto. Als je vriend stuurt u een foto van taco’s, bijvoorbeeld, kan je Smart Reageren suggesties als “lekker” of “I love tacos.”

Smart Reply suggestions in Allo

Allo beschikt ook over de Google-medewerker, waardoor de rijkdom van Google rechtstreeks in uw chats-helpt u informatie vinden, dingen gedaan te krijgen, en plezier hebben. U kunt een-op-een chatten met de assistent, of een beroep doen op Google in een groeps-chat met vrienden. Hoe dan ook, hoeft u niet langer te springen tussen apps om dingen te doen als boek een diner reservering met vrienden, up-to-date sportuitslagen, vestigen een weddenschap of een spelletje spelen. De assistent in Allo laat je dingen mee, zoals Search, Maps, YouTube en Vertalen naar al uw gesprekken, zodat u en uw vrienden Google samen kunnen gebruiken.

De Google-medewerker in Allo begrijpt uw wereld, zodat u kunt vragen voor dingen zoals uw agenda voor de dag, de details van uw vlucht en hotel, of foto’s van uw laatste reis. En omdat het begrijpt natuurlijke taal patronen, kunt u gewoon een praatje maken als jezelf en het zal begrijpen wat je zegt. Bijvoorbeeld: “Is mijn vlucht vertraagd? ‘ u informatie terug over uw vluchtstatus.

Google assistant in Allo

Privacy en veiligheid zijn belangrijk in messaging, dus in de voetsporen van Chrome, creëerden we Incognito mode in Allo. Chats in Incognito mode zal end-to-end encryptie en discreet meldingen hebben, en we zullen doorgaan met nieuwe functies toe te voegen aan deze modus.

Duo, een video-oproep app voor iedereen
Duo is een eenvoudige, snelle één-op-één videogesprekken app voor iedereen, of u bent op Android of iOS, een snelle of trage verbinding, in New York of New Delhi. Net als Allo, is Duo op basis van uw telefoonnummer, zodat u iemand te bereiken in uw telefoonboek. En de eenvoudige interface verdwijnt als je in een gesprek, dus het is gewoon de twee van jou.

Video call in Duo

Een van onze favoriete functies van Duo is Knock Knock, die laat je een live video preview van de beller voordat je pick-up. Knock Knock nodigt u uit om in het moment, waardoor gesprekken voelen spontane en plezier. Zodra je antwoord, Duo naadloos overgaat u met de rechtermuisknop in het gesprek.

Duo gesprekken zijn in scherpe HD-video (tot 720p) en audio. We hebben geoptimaliseerd Duo goed te werken, zelfs op vlekkerige netwerken, dus als de bandbreedte beperkt is sierlijk past kwaliteit dus je bent nog steeds in staat om te verbinden. We hebben ook naadloos overgaan gesprekken tussen mobiele en Wi-Fi, zodat u zich geen zorgen te maken over welk netwerk je op. Tot slot, bouwden we Duo met privacy en veiligheid in het achterhoofd en alle gesprekken op Duo zijn end-to-end versleuteld.

Beide apps zullen deze zomer op Android en iOS beschikbaar. Ga nu naar Google Play en registreer om te worden gewaarschuwd wanneer Allo en Duo  beschikbaar zijn. We kunnen niet wachten om het uit te proberen.