webbouw

Wordpress Website

Het grootste voordeel van WordPress websites is de gebruiksvriendelijkheid.
het systeem is eenvoudig en bevat veel functies. Content pagina’s zijn in een mum van tijd aan te passen, zonder dat daar een uitgebreide training over WordPress of bestaande technische kennis over internet voor nodig is. Een ander groot voordeel van WordPress is dat het heel gemakkelijk zoekmachine vriendelijk te maken is. Daarmee biedt het een goede basis voor zoekmachine optimalisatie, waarmee Hipmarketing u natuurlijk ook kan helpen. Tot slot is het binnen een WordPress website eenvoudig om nieuwe functies toe te voegen. Kortom, met WordPress heeft u een stevige basis om goed van start te kunnen gaan.Alle websites zijn responsive, wat betekend dat ze geschikt voor de weergave op mobiele apparaten.Webwinkel koppelen aan WordPress? ook dit kan ik voor u verzorgen

u kunt dan snel beginnen met verkopen vanuit de vertrouwde omgeving van WordPress.

Ook kan ik de sociale netwerken aan uw bestaande of nieuwe website koppelen.
het voordeel hiervan is dat Google de berichten vanuit Social Media meeneemt in de zoekresultaten wat resulteert in nog meer bereik in de zoekresultaten.

Woocommerce

 Woo Commerce bied de mogelijkheid direct te starten met verkopen:

Woo Commerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een van de populairste van dit moment.
Het koppelen van een WordPress website aan Woo commerce webwinkel is eenvoudig te realiseren waardoor u in mum van tijd kunt starten met het verkopen van uw producten online.

De combinatie WordPress met Woo commerce is de ideale oplossing voor de kleinere webshop

Pssst vertel het verderShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn