Instagram voegt nieuwe functie toe

Instagram heeft vandaag een nieuwe update uitgerold. Vanaf nu worden de video’s die je in je tijdlijn voorbij ziet komen automatisch opnieuw afgespeeld. Dit is een functie die heel erg op Vine lijkt. Je kan nu namelijk alleen de video’s stoppen door zelf op pauze te klikken of door gewoon verder te scrollen.

De update is doorgevoerd in alle iOS en Android apps. Instagram, wat eigendom is vanFacebook, heeft deze functie afgelopen dinsdag toegevoegd aan de app. Voorheen werden de video’s op de foto- en videodienst al automatisch afgespeeld. Alleen toen werd de video maar een keer afgespeeld en stopte deze daarna. Nu is dat dus veranderd. Gebruikers kunnen nog wel op het scherm tikken om het geluid te dempen of aan te zetten.

Kost geen extra data

Volgens Instagram kost deze verandering de gebruikers geen extra data. Dit is nogal van belang voor mensen die maar een beperkte maandelijkse databundel hebben. De nieuwe functie zal vooral heel aantrekkelijk worden voor adverteerders. Zijn kunnen met deze nieuwe functie vaker hun promotiemateriaal laten zien op Instagram.

Bron:Dutchcowboys