Veelgestelde vragen

Niet alle online marketing bedrijven zijn hetzelfde en dat is maar goed ook.
Hipmarketing is er voor de start up’s en kleinere bedrijven die niet
beschikken over grote marketing budgetten maar wel goed zichtbaar willen zijn op het internet.

It's about standing out

In een wereld van copycat-aanbiedingen en uiterlijk-identieke bedrijfsmodellen moet een bedrijf merk en waarde-differentiatie creëren in de gedachten van haar nieuwe en bestaande klanten.

Why i stand out

Een deel van hoe ik differentiatie van andere marketingbedrijven aantoon, is mijn vooruitzicht, mijn aanpak, mijn normen waarden en mijn mening.Ik ontwikkel marketingstrategieën, creëer tekst en visuele inhoud en controleer de aanwezigheid van jouw organisatie in de sociale media. Ik zet jouw website sterk in zoekmachine resultaten door gebruik te maken van de nieuwste technieken en processen in zoekmachine optimalisatie. Ik ontwikkel advertentie strategieën, ontwerp campagnes, online uitvoeren (PPC) analyseer en rapporteer over de resultaten.

Wat is het uurtarief van Hipmarketing?

Ik krijg deze vraag heel vaak en is moeilijk te beantwoorden.

Ik beschouw elke klant als uniek, elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke problemen behoeften en doelen. Mijn marketing diensten zijn bedoeld  om elke klant de beste service te geven. Hierdoor is het onmogelijk  om een vaste prijs te geven voordat ik weet hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Ik werk samen met jouw om erachter te komen wat de meest waardevolle bijdrage zou kunnen zijn voor de organisatie, en dan werk ik dit uit. Zodra ik dit  gedaan heb en we zijn er allemaal blij mee, dan kijken we samen naar de volgende stap.

Een uurtarief heb ik niet echt

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen  dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat.  Mocht je toch een prijs per uur willen ontvangen dan zal ik dit uiteraard doen.

Zoek in online marketing topics