Facebook Fan Page naam wijzigen

Facebook Fan Page naam wijzigen:

is het mogelijk is om een Facebook fanpage met meer dan 200 likes te wijzigen?

Dit kan zeker maar gaat niet over  rozen kan ik melden

hipmarketing heeft een manier ondekt  om de Facebook fanpage naam te wijzigen in een andere naam.

Om je Facebook fanpage naam te wijzigen dien je beheerder te zijn van de desbetreffende pagina

je kunt natuurlijk een verzoek indienen bij Facebook maar vaak duurt dit heel erg lang voordat je een koppeling terug hebt.

We hebben dus een alternatieve manier getest die sneller gaat

Het is helaas geen eenvoudige manier op de Facebook fanpage naam te wijzigen maar het loont uiteindelijk wel.

Hierbij het stappen plan hoe je dit snel kunt doen

Stap 1: Installeren van Hola

Om de stappen uit te voeren werk je het beste met de Google Chrome browser. Ga na het opstarten van de browser naar de website van Hola. Hola is een extensie die je kunt installeren in Google Chrome. Kies voor ‘Get Hola’ en installeer de extensie in de browser.

Stap 2: Ga naar Facebook.com en maak verbinding via de VS

Om de zojuist geïnstalleerde extensie te installeren ga je naar Facebook.com. Login met je Facebook account. Klik vervolgens op de Hola-extensie rechts bovenaan in de browser. In het venster van Hola verschijnt de mogelijkheid om te verbinden via de Verenigde Staten. Kies hiervoor.

Stap 3: Ga naar de Facebook bedrijfspagina

Ga naar de instellingen van je Facebook-account om de taalinstellingen aan te passen naar English (US). Ga vervolgens naar de Facebook bedrijfspagina waarvan je de naam wilt veranderen. Navigeer naar de ‘About’ tab en kies voor ‘Page Info’. Onder het veld ‘Name’ verschijnt nu de optie ‘Request change’, klik hierop.

Stap 4: Vul het formulier om de naam van een Facebook bedrijfspagina te veranderen volledig in 

Vul het wijzigingsformulier zo volledig mogelijk in. Voeg ook de gevraagde documentatie bij zoals een voorbeeldfactuur met hierop de naam van het bedrijf. Klik als je klaar bent op ‘Send’. Hierna is het afwachten of Facebook de aangevraagde naamswijziging doorvoert. Binnen ongeveer twee weken ontvang je bericht van Facebook of de aanpassing wordt doorgevoerd.

Het aanpassen van de gebruikersnaam en de link van een Facebook bedrijfspagina kan al langer. In het artikel ‘De link van een Facebook bedrijfspagina aanpassen‘ wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Mocht je een andere manier weten hoe je dit kunt doen laat dan een reactie achter op dit bericht.

Succes!!